ghid ninja arc

In jos

ghid ninja arc

Mesaj  Admin la data de Vin Sept 24, 2010 3:38 am

Ninja Arc

STATUS : Metoda ,,traditionala" de construire a arcasului este2DEX-1VIT ( cine nu ma crede , sau are ceva impotriva sa consulteGHIDUL DE CONSTRUIRE ( RO ) sau diferitele threaduri despre ninja'ul pearc de pe alte forumuri ) .
`Ce inseamna DEX? Well , la ninja Dex'ul joaca un rol ft important , scazand dmg'ul primit si marind dmg'ul dat de competente.
`Ce inseamna VIT? Toate clasele au nevoie de VIT , punctele puse pe aceasta marind PV'ul si DEF .
Dupa ce aceste 2 statusuri vor fi maximizate (90) continuam cu punctelepe STR iar apoi pe INT . Nu ar strica cateva puncte pe INT ( 8-9)pentru a reduce consumul de potiuni albastre.
SKILLURI : Primul master la ninja'ul pe arc ar trebui sa fie SAGEATAOTRAVITA , nu da mult dmg dar are o sansa de otravire ft ridicata ( 46%la M5) iar cu acest skill puteti otravi mai multi mobi/oponenti . Dupace ati facut M1 la SAGEATA OTRAVITA , punteti toate punctele pe SAGEATADE FOC ( skillul cu cel mai mare dmg din toate competentele ) iarasemanator sagetii otravite , puteti rani mai multi mobi/oponenti .
Al 3'lea MASTER ar trebui sa fie FOCUL REPETAT , poate ataca o singuratinta dar are un dmg destul de frumos iar timpul de incarcare relativmic ( 15 secunde)
Al 4'lea MASTER este decizia dvs:
PLOAIA DE SAGETI : Dmg mic dar foarte bun la luring ( to lure=a atrage ) si in warr'uri deoarece poate lovi mai multi oponenti .
MERS DE FULG : Acest skill , la ninja arcasi nu ofera nici un bonus inplus ( cum face camuflajul la ninja ( bonus ambuscada ) sau la samani (viteza farmecului) ci doar ofera o viteza destul de mare de deplasare ,foarte folositoare atat in luring cat si in war sau dueluri.
[ Ca o paranteza , cu MERSUL DE FULG ridicat la un M decent si un scut imun la necunostiinta nimeni nu te poate atinge. ]

ARMURI / ACCESORII : Din pacate , skillurile noastre au cea mai lentaincarcare ( 25 25 15 18 31) de aceea avem nevoie de iteme cu VITEZAFARMECULUI de exemplu PAPUCII EXTAZ , COLIERUL DE CUPRU etc.
Arma?Arma cea mai buna ( de la lv 30+ pana la 45+) este ARCUL CORN.Arcul corn , la ninja este asemanator FMS'ULUI , RIBU'LUI ,EVANTAIULUI VANT DE TOAMNA SI A CLOPOTULUI ANTIC , acesta oferindPAGUBA MEDIE si PAGUBA COMPETENTEI.Cand cautati un ARC CORN , uitati'vala PAGUBA COMPETENTEI , care mareste dmg'ul dat de skilluri , PAGUBAMEDIE fiind un lucru minor ( efectele se vor vedea de la -20%)
.Arcul are cel mai mare dmg din tot jocul ( un arc de 30 are un dmg mai mare decat o arma de 45) .
NOTA FINALA : Nu subestimati puterea arcasului , un arcas construitcorect poate bate playeri cu 4-5 lvl mai mare ca ei , singurul inamicadevarat fiind SURA'UL PE MAGIE dar cu o strategie adecvata si multarabdare si acestia pot fi invinsi.

Admin
Admin

Mesaje : 36
Data de înscriere : 24/09/2010
Varsta : 23
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://assaultzone.7forum.net

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum